Pozivamo vas na Sajam vjenčanja 2015. u Arenu Zagreb

Sakrij Pokaži info

Pozivamo vas na Sajam vjenčanja zagreb 2015

 

 

I ove godine od 6. – 8. veljače izlažemo naš jedinstveni prostor za organizaciju vjenčanja i evenata na zagrebačkom Sajmu vjenčanja, u sportskoj dvorani Arena Zagreb, pokraj poznatog shopping Arena Centra.

 

Kako prenosi www.magazinvjencanja.hr;

“Osim u raznovrsnoj ponudi brojnih izlagača, posjetitelji zagrebačkog Sajma vjenčanja uživat će u čak šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i u mnogobrojnim popratnim sadržajima poput cvjetnih radionica, degustacija torti i slastica te vrijednim nagradama u humanitarnoj tomboli i različitim sajamskim popustima.

Sajam vjenčanja obiluje kreativnim idejama, pozitivnom energijom i druženjem pa ne sumnjamo kako će biti odličan izbor za uverturu u pravi ugođaj Valentinova svim zaljubljenim parovima koji planiraju svoje vjenčanje ili tek o njemu počinju razmišljati. Jedna posebno sretna buduća mladenka bit će u prilici osvojiti glavnu i vrlo vrijednu nagradu koja sadrži sve ono što je potrebno da bi zablistala na svoj veliki dan – od frizure i šminke, preko haljine i cvijeća pa sve do wellness vikenda u kojemu će uživati s novopečenim suprugom.“

Stoga rezervirajte ovaj vikend i potražite nas!