Marincel-Logo_bijeli1

Poštovani posjetitelji,

budući mladenci i prijatelji!

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na web stranice Vjenčanja i eventi Marincel!

Vjenčanja i eventi Marincel mjesto je koje postavlja nove standarde proslava svih onih trenutaka koji se događaju samo jednom u Vašem životu i nikako ne smiju biti prepušteni slučaju. Na samo 10 minuta vožnje od Mihaljevca ili Britanskog trga, smjestio se jedinstven prostor za najbajkovitije proslave koji će Vam ostati zauvijek u sjećanju i srcu. U podnožju Sljemena, podno Medvednice zelena je oaza mira, tišine i brižno čuvanih autohtonih vrsta raslinja koje se protežu na 12 tisuća metara kvadratnih i tvore cjelinu za sva čulna iskustva.

Za sve naše domaćine i njihove goste osiguran je parking, a za potrebe prijevoza mladenaca u mogućnosti smo ponuditi i nezaboravni doživljaj prijevoza u Rolls Royce-u!

Prekrasna sala za svečanosti prima do 300 gostiju, tu je i osigurana bina za bend od 30m2 dovoljnom da primi i najraskošniji band, dok se plesni podij proteže na čak 70m2. Čaroliju osvjetljenja i rasvjete osigurava stručni tim ljudi koji najugodnijim nijansama pružaju nezaboravnu vizuru proslave.

Kako to i priliči pravom iznenađenju, mnoge bitne sitnice Vam ovim putem ne želimo otkriti, već Vas pozivamo da putem kontakt forme rezervirate Vaš dolazak i sami se uvjerite u mogućnosti koje Vjenčanja i eventi Marincel mogu za Vas osigurati!

Voditelj: Rene Marincel

Drugi o nama

Press